NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

BOTOSANI STEAUA. Alexandru Tudor va arbitra meciul BOTOSANI – STEAUA

BOTOSANI STEAUA. Alexandru Tudor va fi ajutat de asistenţii Sebastian Eugen Gheorghe şi Florin Păunescu. Arbitru de rezervă va fi Dan Grigore Botescu, iar observatori, Ionel Popa şi Bogdan Constantin Buhuş. Tudor a arbitrat în această vară  finala Cupei României pe care Steaua a câştigat-o în faţa Universităţii Cluj, cu 3-0.

BOTOSANI STEAUA. Steaua nu a mai pierdut vreun meci cu Alexandru Tudor din sezonul 2011-2012, mai exact din septembrie 2011, când Gaz Metan a câştigat la Mediaş cu 3-0. De atunci, Tudor a mai condus 16 partide ale echipei lui Gigi Becali.

BOTOSANI STEAUA. Leo Grozavu a astras atenţia asupra faptului că echipa lui e furată de arbitri şi solicita CCA să fie atentă pe cine trimite la meciul cu Steaua. “Vom juca cu echipa campioană şi sper să avem parte de un arbitraj echidistant, iar cel mai bun să învingă. Chiar dacă suntem FC Botoşani, nu cred că trebuie să fim trataţi diferit. Că noi suntem din nordul ţării sau dintr-o provincie mai puţin bogată. Ar trebui să fim trataţi şi noi la fel ca toate celelalte echipe. În alte părţi, cum plânge cineva, imediat primesc tot felul de bonificaţii. Nu este treaba mea cine va fi delegat la meciul cu Steaua. Vreau să fie lumea fotbalului mai atentă şi la Botoşani pentru că nu suntem o echipă venită de pe lună. Dacă noi nu facem scandal, asta nu înseamnă că trebuie să fim trataţi altfel. Văd că a devenit o obişnuinţă ca Botoşaniul să fie ciupită. Am avut suficiente ocazii să ne plângem şi noi, nu am făcut-o şi nu s-a luat nicio măsură. Vreau să beneficiem de un arbitraj echidistant”, spunea Leo Grozavu înainte de BOTOSANI STEAUA.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response