NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

BLACK FRIDAY 2016. Unu din patru români intenţionează să cheltuiască cel puţin 1.000 de lei de Black Friday – STUDIU

BLACK FRIDAY 2016. Sondajul a fost realizat pentru evoMAG în perioada 14 – 15 octombrie, pe un eşantion de 2.446 de persoane, de către iVox, platformă online de sondare a opiniei publice.

Circa 26% dintre respondenţi spun că vor aloca anul acesta peste 1.000 de lei pentru achiziţia de produse în Black Friday. Ponderea celor care şi-au planificat cumpărături de peste 1.000 de lei de Black Friday este şi mai mare în mediul urban, ajungând la 28%.

BLACK FRIDAY 2016. Potrivit studiului, 80% dintre români intenţionează să cumpere produse aflate la promoţie de Black Friday. Aceştia sunt interesaţi de ofertele magazinelor şi urmăresc evoluţia preţurilor pentru produsele pe care şi le doresc, potrivit sondajului realizat pentru evoMAG.

„Observăm că românii încep să cumpere produse cu o valoare mai mare, pe fondul creşterii nivelului de trai şi a puterii de cumpărare. Iar de Black Friday nu vor face excepţie, cu atât mai mult cu cât, cu această ocazie, pot achiziţiona produsele pe care şi le doresc, la cele mai mici preţuri”, a declarat directorul general evoMAG, Mihai Pătraşcu.

Aproape 35% dintre români vor aloca anul acesta de Black Friday cel mult 500 de lei, iar 20% intenţionează să cheltuiască între 500 şi 1.000 de lei.

Bărbaţii sunt dispuşi să aloce sumele cele mai mari, 30% dintre aceştia intenţionând să cumpere produse a căror valoare cumulată depăşeşte 1.000 de lei.

BLACK FRIDAY 2016. La polul opus, doar 20% dintre femei sunt dispuse să cheltuiască peste 1.000 de lei de Black Friday, 45% dintre femei optând pentru cumpărături cu o valoare de sub 500 de lei.

BLACK FRIDAY 2016. Tot ce trebuie să ştii despre Black Friday – de la LISTA magazinelor la produsele aflate la reducere de Black Friday

BLACK FRIDAY 2016. Mai sunt doar trei zile până la cel mai aşteptat eveniment al anului în materie de reduceri, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri atât de partea magazinelor care vor participa la Black Friday 2016, cât şi de partea cumpărătorilor care şi-au făcut listă cu produsele dorite şi preţurile estimative pe care le aşteaptă. Retailerii care vor organiza Black Friday promit anul acesta mai multă transparenţă faţă de anii anteriori, prin anunţarea stocurilor disponibile la cele mai căutate produse, însă Protecţia Consumatorului îi avertizează pe clienţi să fie atenţi când fac cumpărături online. RomaniaTV.net vă prezintă mai jos un articol cu toate informaţiile utile de Black Friday, incluzând LISTA magazinelor participante şi a produselor aflate la reducere. Detalii, aici. 

Anul acesta, evoMAG anunţă reduceri de Black Friday în perioada 18 noiembrie – 20 noiembrie.

Reducerile vor viza aproximativ 25.000 de produse. Potrivit companiei, clienţii vor putea să cumpere televizoare cu 50% mai ieftine, telefoane mobile cu un preţ redus la jumătate şi laptopuri de la 799 de lei.

BLACK FRIDAY 2016. evoMAG va scoate la vânzare la ediţia din acest an a Black Friday şi autoturisme marca Ford, Skoda şi Seat, cu reduceri de până la 25%.

Pentru a cumpăra un autoturism, clienţii trebuie să intre în cont, să plătească taxa de rezervare a autoturismului, în valoare de 4.999 de lei, după care vor fi contactaţi de un reprezentant evoMAG pentru finalizarea tranzacţiei.

Cele mai importante reduceri din an vin la pachet cu cea mai mică perioadă de livrare. Astfel, 50% dintre comenzile plasate de Black Friday pe evoMAG vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult patru zile.

BLACK FRIDAY 2016. Magazinul online de produse IT evoMAG, deţinut de firma Evolution Prest Systems, mizează pe vânzări de aproximativ 4,5 milioane de euro în perioada de Black Friday, în creştere cu 50% faţă de vânzările de anul trecut din cadrul aceluiaşi eveniment.

Black Friday – Vinerea Neagră – este ziua care urmează Zilei Recunoştinţei în Statele Unite şi care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Comercianţii români au preluat acestă sărbătoare, care în acest an are loc în data de 18 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2016. Totuşi, unii retaileri anunţă reduceri şi înainte sau după ziua evenimentului. Cele mai mari companii care oferă reduceri cu ocazia Black Friday în România sunt eMag.ro, evoMag, Elefant.ro, Flanco, Ikea sau Carrefour.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Economie

Articole asemanatoare

Leave a Response