NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Beyonce, discurs lacrimogen despre Hillary Clinton: Fata mea va creşte într-o ţară condusă de o femeie

Artiști ca Jay Z, Beyonce, Chance the Rapper şi Big Sean s-au numărat printre cei care au susţinut un concert în Cleveland, în sprijinul candidatei la preşedinţia SUA a Partidului Democrat, în weekendul dinainte de ziua alegerilor.Beyonce nu a ratat prilejul de a rosti un discurs lacirmogen pentru susținerea lui Hillary Clinton.

Vedetele din industria hip-hop au îndemnat alegătorii să se prezinte marți la urne şi au sprijinit candidatura lui Clinton.

“Vreau ca fiica mea să crească şi să vadă o femeie care conduce ţara noastră, ştiind că posibilităţile ei sunt nelimitate. Şi de aceea eu sunt cu Hillary”, a declarat Beyonce. Pe scenă, dansatorii au fost îmbrăcaţi în albastru, o referinţă evidentă la Clinton.

Concertul din Cleveland, menit să convingă tinerii din Ohio să participe la vot, a fost anunţat acum câteva săptămâni, dar numai ca o reprezentație a lui Jay Z, nu un concert comun cu soţia sa. “Avem treburi neterminate. Mai multe bariere de rupt si cu ajutorul vostru, o vom face o dată pentru totdeauna!”, a declarat Clinton publicului după concert. Ea a venit pe scenă după un duet al lui Jay Z şi Beyonce.

În discursul său, Clinton l-a citat pe Jay Z, cu o declaraţie pe care rapperul a făcut-o, în timpul concertului său din 2008, în care îl susţinea pe Barack Obama. “Şi amintiţi-vă, Jay Z a spus în 2008 ceva memorabil ce ar trebui amintit! Rosa Parks a stat jos, atât cât să-i dea ocazia lui Martin Luther să meargă în picioarea şi Martin Luther a mers atât cât să-i ofere posibilitatea lui Barack Obama să poată alerga şi Barack Obama a fugit, astfel încât toţi copiii noştri să poată zbura” a spus Clinton.

Nimeni nu a menţionat numele Donald Trump pe scenă, dar mai mulţi interpreţi au făcut aluzii cu la candidatul rival. “Celălalt tip, eu nu am nici o rea voinţă … dar nu poate fi preşedintele meu. Nu poate fi preşedintele nostru. Odată ce ne dezbină şi ne slăbeşte puterile, suntem mai puternici împreună. Şi fără alte formalităţi, aş dori să vă prezentăm următorul preşedinte al Statelor Unite, doamna Hillary Clinton”, a declarat Jay Z. 

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response