NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Băsescu spune că ”Rețeaua Soroș” este o gogoriță prin care Ghiță denigrează: N-am văzut ceva mai josnic. Asupra ONG-urilor s-a declanşat o adevărată tornadă propagandistică

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a condamnat, pe pagina sa de Facebook, demersul lui Sebastian Ghiţă de a denigra ONG-urile finanțate de George Soros, declarând că acestea vor să acapareze România. Preşedintele PMP declară că aceste organizaţii “au avut contribuţii importante la evoluţia democraţiei în România”.

“Tornada anti ONG-uri! Mizeria din politică este deliberat întinsă de aşa numiţi patrioţi, peste ONG-urile care au avut contribuţii importante la evoluţia democraţiei în România.

Asupra ONG-urilor s-a declanşat o adevărată tornadă propagandistică susţinută de parlamentari versaţi precum domnii Deaconu, Ghiţă şi Savu, liderii unui partid care speră să intre în parlament cu mesajul mincinos precum că ONG-urile finanţate de Soroş trădează, dezmembrează şi vând ţara.

N-am văzut ceva mai josnic, având în vedere că în mare parte aceste ONG-uri au fost şi sunt implicate în consolidarea societăţii civile şi a democraţiei româneşti, încă insuficient consolidate”, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response