NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Barbatii din viata lui Naomi Campbell (Galerie foto)

Naomi Campbell este una dintre cele mai cunoscute modele din lume, iar viata sa a fost intotdeauna un subiect interesant pentru presa, mai ales atunci cand si barbatii care o curtau erau celebri.

Who’s Dated Who a realizat o lista a fostilor parteneri ai modelului. In prezent, Naomi este implicata intr-o relatie stabila cu un miliardar rus, Vladislav Doronin, divortat.

In 1987, Naomi Campbell a format un cuplu cu celebrul boxer Mike Tyson.

Dupa Tyson a urmat John Kennedy Jr., in 1991, iar in 1993 Naomi Campbell a inceput o relatie cu Robert de Niro.

Relatia cu actorul nu a durat mult, iar in acelasi an modelul s-a implicat in alta cu Eric Clapton. Sfarsitul anului a prins-o la bratul lui Adam Clayton, alaturi de care a stat pana in 1994.

Barbatii din viata lui Sharon Stone

Printul Albert de Monaco este cunoscut pentru aventurile sale cu femei foarte cunoscute, printre care se numara si Naomi. Relatia lor a durat cateva luni, in 1994, iar dupa ce s-a despartit de acesta, modelul s-a cuplat cu Sylvester Stallone.

In 1995 a urmat Chris Paciello, iar in anul urmator s-a zvonit ca modelul ar avea o aventura cu Max Biaggi.

Actorul Johnny Depp i-a fost partener lui Naomi in 1998, iar Joaquin Cortes i-a fost alaturi in 1999.

Din 1999 pana la inceputul anilor 2000, Naomi i-a stat alaturi omului de afaceri italian Flavio Briatore. In 2001, aceasta a avut o aventura cu Enrique Palacios si apoi a urmat Sean Combs, in 2002.

Femeile din viata lui Brad Pitt (Galerie foto)

2004 a fost un an plin, modelul fiind implicat in relatii cu Luca Orlandi, Matteo Marzotto, Tommy Lee si Usher Raymond .

Si simpaticul Gerard Butler i-a stat alaturi modelului in 2007. In prezent, actorul formeaza un cuplu cu romanca Madalina Ghenea.

Din 2008 si pana in prezent, Naomi Campbell are o relatie cu afaceristul Vladislav Doronin.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response