NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump şi şi-a exprimat admirația față de campania solidă pe care republicanul a desfășurat-o în întreaga țară

Preşedintele SUA, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru triumful în alegerile prezidenţiale și l-a invitat la Casa Albă, relevă un comunicat de presă al administrației prezidențiale de la Washington, citează Agerpres.

Președintele l-a invitat pe președintele ales să se întâlnească la Casa Albă joi, 10 noiembrie, pentru a pune la punct planul de tranziție asupra căruia echipa sa lucrează de aproape un an. Asigurarea unei tranziții armonioase a puterii este una dintre prioritățile pe care președintele le-a identificat la începutul anului, iar întâlnirea cu președintele ales este următoarea etapă’, mai menționează comunicatul citat.

Barack Obama va face o declarație miercuri la Casa Albă pentru a evoca rezultatele alegerilor prezidențiale din 8 noiembrie și a ‘vedea ce măsuri pot fi luate pentru ca americanii să rămână uniți după această campanie dură.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response