NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Barack Obama critică investigaţia FBI în privinţa lui Hillary Clinton: “Noi nu acționăm pe baza unor insinuări”

Preşedintele Barack Obama critică acţiunea FBI de a redeschide ancheta în privinţa candidatei Hillary Clinton. Este important ca investigațiile guvernamentale să nu permită ca sugestiile sau “insinuările” să influențeze opinia publică, a declarat președintele Statelor Unite, scrie Agerpres. 

Declaraţia preşedintelui a apărut în contextul unui interviu la radio, acesta adăugând că nu dorește să se amestece în proces după ce Biroul Federal de Investigații a anunțat că a găsit noi e-mailuri ce ar putea să se refere la utilizarea de către Clinton a unui server de e-mail privat pentru serviciu în timp ce ea era secretar de stat. 

Directorul FBI James Comey a declarat că nu este clar dacă aceste e-mailuri sunt semnificative. Decizia sa de a anunța descoperirea acestor e-mailuri a afectat drastic campania prezidențială cu 11 zile înaintea alegerilor din 8 noiembrie și a atras critici puternice din partea democraților, precizează sursa citată.

“Eu cred că există o normă ca atunci când există investigații, noi să nu acționăm pe baza unor insinuări, nici pe baza unor informații incomplete și nici pe scurgeri de informații”, a declarat Obama citat de NowThisNews într-un interviu difuzat miercuri.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response