NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Astra – Dinamo 2-5 în Cupa Ligii. “Câinii” vor juca în semifinale cu Steaua

Giurgiuvenii au început mai bine partida din această seară și în minutul 10 Budescu l-a lansat perfect pe Alibec, însă șutul acestuia de la 16 metri este respins de Brănescu.

Contrar cursului jocului, Dinamo a deschis scorul în minutul 13 prin Gnohere, care a primit o centrare excelentă de pe stânga de la Vali Lazăr.

La începutul reprizei secunde, Alibec a profitat de o eroare a lui Ceccarreli și a luat o acțiune pe cont propriu de la 40 de metri de poarta adversă pe care a încheiat-o cu gol.

“Câinii” au revenit în avantaj în minutul 53, când Oliva l-a găsit foarte bine pe Palici, iar acesta a reluat cu capul de la 9 metri.

Când mai erau 20 de minute de joc, Nedelcearu l-a faultat pe Alibec în careu și arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă. Budescu a executat perfect penalty-ul și a dedicat golul lui Daniel Prodan, care a decedat ieri seară. Cu 10 minute înainte de finalul partidei, Vali Lazăr a văzut cartonașul roșu pentru o intrare urâtă la Lovin.

Partida a intrat în prelungiri și în primul minut Daniel Popa a adus-o pe Dinamo în avantaj după un șut din 6 metri.

În minutul 102, Fabricio a fost și el eliminat pentru proteste vehemente după ce a comis un penalty, iar Hanca a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă. Patru minte mai târziu, Nicoară a fost și el eliminat.

Hanca și-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 115, când a scăpat singur cu Gavrilaș.

Şumudică SHOW

Marius Şumudică a trăit la intensitate maximă partida cu Dinamo, din sferturile Cupei Ligii. Antrenorul a oferit una dintre imaginile sfârşitului de an, împingându-l pe maseurul echipei.

Extrem de temperamental, tehnicianul campioanei a oferit noi imagini “marcă înregistrată”. În minutul 80 al confruntării cu Dinamo (la scorul de 2-2), Şumi, extrem de nervos că Lazăr l-a călcat puternic pe Lovin, l-a împins pe cel care trebuia să acorde îngrijiri. Ideea a fost să îi dea un imbold pentru a interveni mai repede şi a-l “repara” pe închizător, însă rezultatul a fost total diferit: acesta a căzut în genunchi.

ASTRA – DINAMO 2-5 (0-1, 2-2)

Au marcat: Alibec 48, Budescu 70p / Gnohere 13, Palic 52, D. Popa 91, Hanca 104p, 115

Astra: Gavrilaș – Stan, Oros, Geraldo, Fabricio, Nicoară – Boubacar, Takayuki, Teixeira – Budescu, Alibec.

Dinamo: Brănescu – Ceccarelli, Maric, Nedelcearu, Oliva – Nistor, Busuladzic, Palic – Hanca, Gnohere, Val. Lazăr.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response