NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

ASA TG. MUREŞ – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO LOOK TV 0-0 (Rep. 1)

ASA TG. MUREŞ – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO LOOK TV (ora 17.00).

Click aici pentru a vedea ASA Tg. Mureş – Concordia Chiajna

Oaspeții de duminică au pierdut cele două dispute de acasă, 0-2 cu Astra Giurgiu și 0-2 cu U Cluj, dar s-au impus cu 2-1 la Galați.

Chiar dacă ASA Tg. Mureş porneşte favorită în acest joc, înfruntarea va fi una dificilă, poate cel mai greu meci de până acum, lucru precizat și de directorul general al clubului, Daniel Stanciu: “Un joc important pentru noi, foarte greu, în fața unei echipe care joacă foarte bine în deplasare. Au pierdut pe teren propriu, iar situația la clubul lor nu este una roz, astfel că Marius Șumudică își pune mari speranțe în jocul de la Tîrgu-Mureș. Vin să nu piardă, iar noi avem foarte multe probleme de lot.

În afara faptului că mulți jucători au venit foarte târziu, o parte dintre ei s-au accidentat. La acest capitol este vorba de Marius Constantin, Szekely, Sălăgeanu, Hanca și Henrique. Hanca s-a operat de hernie, iar de săptămâna trecută a intrat în programul normal de pregătire, dar va mai dura 2-3 săptămâni până să joace.

Sperăm ca până săptămâna viitoare să-l recuperăm pe Marius Constantin. E și absența lu Ndoye, suspendat o etapă, oboseala lui Bumba revenit de la jocul naționalei de tineret. Din punctul meu de vedere este cel mai greu joc din cele 4, dar sperăm să trecem cu bine și peste acesta”.

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response