NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Anunţul făcut de Kim Kardashian şi Kanye West imediat după nuntă

de Teodora Nicolau

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa, îşi doresc al doilea copil şi sunt pregătiţi să îşi mărească familia cât mai curând, informează contactmusic.com.

Foto: Mediafax Foto

“Amândoi îşi doresc mai mulţi copii. Kanye ar fi vrut mai devreme, dar Kim a dorit să îşi revină (după prima sarcină, n.r.). Dar mai mulţi copii sunt fără îndoială în plan”, a declarat o sursă din apropierea cuplului, pentru revista People.

În prezent, Kim Kardashian West şi Kanye West petrec luna de miere în Irlanda, unde vor rămâne până vineri.

Potrivit unor surse din anturajul lui Kim Kardashian, aceasta şi-ar dori să rămână însărcinată imediat după nuntă şi că i-ar plăcea să aibă şase copii.

“Mi-am dorit întotdeauna şase copii. După naşterea lui North, aş avea un milion”, a spus vedeta reality show-ului “Keeping Up With the Kardashians”, difuzat la televiziunea E!.

După o relaţie care a început în urmă cu doi ani, Kim şi Kanye s-au căsătorit în faţa a 600 de invitaţi în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe 24 mai la Forte di Belvedere, în Florenţa.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului “Keep Up with the Kardashians”, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, “Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. “Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este “Yeezus”, lansat în iunie 2013.

12666379

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response