NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Anchetatorii au deschis un dosar de ucidere din culpă în cazul parașutistului care a murit la Cluj

Anchetatorii au deschis un dosar de ucidere din culpa în cazul incidentului produs acum două zile la Cluj, unde a murit un parașutist, informează luni TVR.

Colegii parașutistului decedat au fost audiaţi de experţii Centrului de Investigaţii şi analiză pentru siguranţa aviaţiei. Anchetatorii vor verifica paraşuta folosită de Vlad Lupaş. Colegii de salt spun că tânărul de 28 de ani a murit după ce paraşuta de rezervă i s-a deschis accidental în avion, după care Lupaș a căzut în gol.

Anchetatorii vor verifica paraşuta tânărului clujean şi livretul acesteia. Este documentul în care se consemnează inclusiv cine a pliat-o ultimul. Fiecare paraşută are o serie şi un certificat de navigabilitate.

Vlad Lupaş, un tânăr om de afaceri din Cluj, a murit la paraşutare în urmă cu două zile. Potrivit colegilor de salt, el a fost scos din avion de paraşuta de rezervă şi a căzut în gol 3000 de metri. Cazul este cercetat de poliţişti, de procurori şi de specialiştii Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response