NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ameninţare falsă cu bombă la Spitalul Militar din Capitală UPDATE

UPDATE: Poliţiştii Serviciului Pirotehnic din Inspectoratul General al Poliţiei Române au terminat verificările la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Capitală şi au constatat că nu a fost plasată o bombă în incinta unităţii sanitare, aşa cum anunţase un apelant anonim pe numărul de urgenţă 112.

Accesul vizitatorilor a fost limitat, vineri, aproximativ două ore în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central după ce un apelant anonim a anunţat, la numărul de urgenţă 112, că a fost plasată o bombă în incinta unităţii sanitare, fără să precizeze locul exact unde s-ar afla presupusul dispozitiv.

Potrivit Poliţiei Române, nu a fost luată măsura evacuării spitalului pe parcursul verificărilor.

Apelul la 112 a sosit la ora 12.34 de pe o cartelă pre-paid. Anchetatorii s-au împărţit în două echipe, o parte cu misiunea verificării spitalului şi o altă parte, pentru identificarea celui care efectuat apelul la 112.

După aproximativ două ore, pirotehniştii Poliţiei au terminat verificările la spital, iar accesul a fost deschis şi pentru vizitatori.

Persoana care a sunat la 112 avea voce de copil, potrivit unor surse judiciare pentru Agerpres.

Jandarmii asigură perimetrul, iar la fața locului a sosit și o echipă operativă din IGPR. Deocamdată nu s-a stabilit dacă va fi evacuat sau nu spitalul.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Social

Articole asemanatoare

Leave a Response