NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

“Ai vedea-o pe Maica Domnului umblând aşa?”. După ce a spus asta despre Bianca PATRIARHIA a luat o decizie drastică

Publicat la: 05.10.2013 11:00 Ultima actualizare: 05.10.2013 11:16

Foto: Facebook//Bianca Drăguşanu

Invitat în platoul unei emisiuni de televiziune cu doar câteva zile înainte de nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Salv, un preot din România a criticat-o dur pe vedetă.

Părintele Cristian Pomohaci s-a arătat revoltat de faptul că Bianca, deşi se declară o persoană credincioasă, a purtat o ţinută extrem de sexy într-o zi de post.

„E, întreb: într-o zi de post, în care ar trebui să postim, indiferent că este Bianca Drăguşanu, te întreb… cum e ţinuta într-o zi de post? Ai vedea-o pe Maica Domnului umblând aşa?”, a spus preotul.

Comentariile părintelui Pomohaci i-au nemulţumit însă pe superiorii săi, care i-au dat un avertisment şi l-au trimis la Mănăstirea Afteia, din judeţul Alba, pentru a se reculege, scrie OMG Yahoo! România.

Foto: Facebook//Cristian Pomohaci

Potrivit sursei citate, preotul nu se află la prima abatere şi riscă să fie exclus din funcţie. Totodată, Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia a precizat că Pomohaci nu  anunţat că va participa la o emisiune televizată, fapt pentru care va trebui să dea explicaţii în faţa superiorilor săi.

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response