NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Actorul Jeremy Renner divorţează după doar zece luni de mariaj

de Dorina Calin

Mariajul actorului american Jeremy Renner cu actriţa Sonni Pacheco a luat sfârşit după doar zece luni, soţia artistului depunând actele de divorţ la începutul lui decembrie şi motivând “diferenţe ireconciliabile”, informează dailymail.co.uk.

Actorul în vârstă de 43 de ani are o fetiţă de 21 de luni, Ava Berlin, cu soţia sa, Sonni Pacheco, în vârstă de 23 de ani.

Cei doi s-ar fi cunoscut la filmările din 2010 – 2011 pentru filmul “Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol/ Mission: Impossible – Ghost Protocol”. Cei doi au păstrat secretul mariajului lor până în sepembrie, când actorul a recunoscut că s-au căsătorit: “Am încercat să protejez intimitatea familiei mele, intimitatea soţiei mele”.

Despre “rolul” de părinte, Renner a mărturisit recent că este “cel mai bun lucru” şi a mai spus că se simte foarte rău când este departe de fiica sa.

“Singurul lucru la care mă gândesc când nu sunt cu copilul meu este: «Cum să ajung la copilul meu?». Trebuie să ajung la ea şi mă simt foarte rău când nu o văd. Chiar îmi place să fiu tată”, a declarat actorul.

Renner s-a aflat luna aceasta în Londra, unde au avut loc filmări pentru “Mission: Impossible 5” şi unde se pregăteşte un alt film din seria “Bourne”.

Jeremy Renner a devenit cunoscut după ce a fost nominalizat la ediţia din 2010 a premiilor Oscar pentru rolul sergentului William James din lungmetrajul “The Hurt Locker”, regizat de Kathryn Bigelow. Actorul american a fost din nou nominalizat la Oscar în anul următor, pentru rolul din thrillerul “The Town” (2010), în care a jucat alături de Ben Affleck şi Jon Hamm, şi s-a remarcat apoi în alte câteva filme cu mare succes de casă, precum “Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol” (2011), “Moştenirea lui Bourne” (2012), “Răzbunătorii/ The Avengers” (2012) şi “Ţeapă în stil american/ American Hustle” (2013).

13744434

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response