NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Accident rutier în Timiș: doi copii au murit, iar părinţii lor şi încă un copil au fost răniţi

Doi copii au murit, iar părinții și fratele lor au fost răniți într-un accident rutier în care mașina lor s-a răsturnat într-un sens giratoriu din apropierea localității Lugoj.

Potrivit Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, Ionuț Bocancea, a declarat că joi seară, între centura ocolitoare a municipiului Lugoj, din județul Timiș, și intrarea pe autostrada A6 Lugoj- Deva a avut loc un grav accident de circulație în urma căruia doi copii, unul de șapte și altul de 12 ani, și-au pierdut viața, iar un al treilea copil și părinții minorilor au fost răniți, fiind transportați la spitalul din Lugoj.

”Un conducător auto de 33 ani, din Lugoj, care venea dinspre Caransebeș şi se ducea spre Lugoj, a pierdut controlul direcției de deplasare ieșind în afara părtii carosabile în sensul giratoriu, între centura Lugojului și autostrada A 6 Lugoj-Deva, unde s-a răsturnat. În urma accidentului, a rezultat decesul a doi copii de 12 și șapte ani și rănirea celui de-al treilea copil. Cei doi adulți din mașină au fost transportați la spital la Lugoj”, a declarat Ionuț Bocancea.

La fața locului au sosit mai multe ambulanțe și un echipaj de pompieri de la descarcerare, care au scos victimele din mașina avariată, mai scrie Mediafax.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response