NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Accident rutier, în lanţ, pe A2. Compania de Drumuri acuză Infotrafic că nu a trimis atenţionări de polei. Va fi formată o comisie pentru cercetarea angajaților

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, miercuri, că va forma o comisie responsabilă cu cercetarea şi stabilirea modului în care angajaţii săi au intervenit şi au acţionat pe Autostrada Soarelui. CNAIR a mai adăugat faptul că nu a primit nicio informare din partea Infotrafic privind formarea de polei pe carosabil.

Ancheta va fi demarată în urma unui carambol care a avut loc, miercuri, pe A2, în care au fost implicate 23 de maşini şi patru persoane au fost rănite.

Citește și: Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Au fost distruse 17 maşini, în două accidente grave. Poliţia a anunţat că administratorii drumului vor fi anchetaţi în urma acestui carambol

Raed Arafat a declarat că accidentul a avut loc pe ambele sensuri de mers de pe A2. În urma incidentului, cele patru persoane rănite au fost transportate la spital, o victimă fiind grav rănită şi transferată la spitalul Floreasca.

“Este vorba de un accident pe ambele sensuri în zona Glina, 10 maşini pe sensul spre Constanţa, 7 pe sensul spre Bucureşti. Colegii au evaluat 22 de persoane, din care patru urmează să fie duse la spital sau sunt în curs să fie transportate la spitale. Din cele patru o singură persoană are factură la unul din membrele superioare. Nu sunt cazuri critice”, a declarat, marţi dimineaţă, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI, Raed Arafat.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response