NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Accident rutier grav în Arad. O persoană a murit și două au fost rănite, după ce trei TIR-uri s-au ciocnit

O persoană a murit şi două au fost grav rănite, luni seara, pe şoseaua de centură a municipiului Arad, după ce trei TIR-uri s-au ciocnit, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs pe şoseaua de centură a municipiului Arad, în zona industrială, la ieşirea către oraşul Nădlac, în incident fiind implicate trei TIR-uri cu numere de Bulgaria, Ungaria şi Turcia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, din primele cercetări reiese că şoferul bulgar ar fi adormit la volan, camionul cu numere de Bulgaria ar fi acroşat camionul cu numere de Ungaria şi ar fi ricoşat apoi într-un camion cu numere de Turcia, condus regulamentar. În urma accidentului, șoferul bulgar a murit.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţişti, medici şi pompieri.

„În momentul apelului pe 112, apelantul a spus că este vorba despre două autocamioane şi probabil o persoană încarcerată. A fost trimis un echipaj descarcerare uşoară şi un echipaj SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În momentul sosirii echipajelor s-a constatat că este vorba despre trei autocamioane, în acel moment fiind solicitat automat sprijunul unui echipaj descarcerare grea. De asemenea, forţele au fost suplimentate progresiv cu încă un echipaj de pe o autospecială de stingere cu apă şi spumă, unul dintre camioane fiind autocamion cisternă fără a avea plăcuţe A.D.R., deci nu transporta materiale periculoase. Echipajul de descarcerare a constatat că este vorba despre trei victime, toate trei încarcerate, una decedată. S-a trecut la descarcerarea celorlalte două victime, una fiind predată echipajului SMURD, cealaltă echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Victimele rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în stare stabilă, dar gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

La această oră, șoseaua de centură a municipiului Arad este blocată.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response