NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

ACCIDENT grav cu şapte maşini pe Valea Oltului. Traficul a fost OPRIT pe ambele sensuri UPDATE

UPDATE La ora 10.35, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, traficul pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu s-a reluat, pe un fir alternativ. Din pricina unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, un autocar și cinci autovehicule, circulația fusese oprită total la km 199+800 de metri, la ieșirea din localitatea vâlceană Călimănești către Sibiu.

Potrivit România TV, un tir a lovit puternic în spate un autocar care mergea spre Elveţia, iar autocarul a ricoşat apoi în mai multe maşini de pe sensul opus. Autorităţile spun că ar fi vorba de un carambol cu şapte maşini în total, fiind activat Planul roşu de intervenţie, apoi atenţionarea fiind retrasă.

Iniţial, s-a cerut intervenţia unui elicopter SMURD, însă după ce echipajele de salvare au ajuns la faţa locului au găsit doar două persoane rănite şi au stabilit că nu mai este nevoie de intervenţia elicepterului SMURD. 

Din cauza accidentului rutier în care au fost implicate șase autovehicule, traficul pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu (Valea Oltului) este oprit pe ambele sensuri la ieșirea din localitatea vâlceană Călimănești către Sibiu, la ora 10, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Social

Articole asemanatoare

Leave a Response