NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

A renunţat la un job bine plătit şi a călătorit în toată America. La final, şi-a îndeplinit visul de-o viaţă

După ce a terminat liceul, Foster Huntington a început să lucreze pentru Ralph Lauren. Un job pe care mulţi tineri de vârsta lui şi l-ar fi dorit, însă nu şi pentru el. „Nu am vrut să-mi petrec tinereţea într-un birou”, a spus el. Aşa că şi-a dat demisia şi a traversat America în lung şi-n lat cu o rulotă.

Când s-a săturat de drumuri şi de condus, Foster a decis să-şi parcheze pentru o perioadă de timp Volkswagenul şi să-şi construiască un loc pe care să-l poată numi “acasă”.

Pentru că familia lui avea pământ în Portland, Oregon, tânărul s-a gândit să profite şi să-şi ridice acolo casa la care a visat dintotdeauna: o cabană în copaci.

Chiar dacă aceasta era poziţionată în inima pădurii, “The Cinder Cone”, aşa cum şi-a numit el cabana din copac, a fost gata într-un an.

Pasionat de skateboard, Foster şi-a construit şi o platformă pe care să poată practica acest sport alături de prietenii lui.

Tânărul a iniţiat şi o campanie pe Kickstarter ca să strângă fonduri suficiente astfel încât să lanseze o carte despre proiectul său. Demersul lui a avut un succes neaşteptat – el a reuşit să strângă peste 70.000 de dolari, dublu faţă de cât avea nevoie.

14481312

 

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response