NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

A fost găsit unul dintre cei doi fraţi dispăruţi în Munţii Făgăraş

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Aldea ,până când cadavrul nu va fi identificat, nu există certitudinea că este unul dintre cei dopi frați dați dispăruți.

„Jandarmeria montană, cu efective mărite, alături de Salvamont, continuă „perierea zonei”, căutarea a continuat, colegii rămânând pe munte noaptea, a continuat atât cât timpul a permis”, a precizat Aldea, potrivit newsbv.ro.

Cei doi fraţi au plecat sâmbăta trecută, într-o drumeţie în Munţii Făgăraş, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu, sunt căutaţi de echipe de salvamontişi şi jandarmi montani din Argeş şi Braşov, precum şi de un elicopter al MAI.

Căutările celor doi turişti au început luni dimineaţa, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgenţă 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei.

Fraţii au plecat din localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, unde au lăsat maşina cu care veniseră şi care aparţine unei societăţi comerciale.

Cei doi au urcat pe Valea Sâmbetei şi au încercat să urce spre Vârful Moldoveanu.

Citeşte şi Turişti dispăruţi în Munţii Făgăraş. Operaţiunea de salvare este dificilă din cauza riscului mare de producere a avalanşei

 

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Social

Articole asemanatoare

Leave a Response